Komplet za koktele

Izvor: Domino Magazin, 08.Avg.2011, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komplet za koktele

Dobro će vam doći u slučaju apokalipse ili neke druge vanredne situacije

Zamislite da vam se desi apokalipsa u skoroj budućnosti. Recimo pobede radikali na izborima, ili Amerika bankrotira, ili neka zemlja trećeg sveta odluči da osvoji svet preko vaših leđa. Ili možda dođu vanzemaljci ili horde zombija, to isto deluje realno. I šta biste vi radili?

Ne znamo za vas, ali mi bismo smućkali koktel i sa stilom dočekali kraj. E pa baš zato bismo voleli >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << da imamo ovaj Emergency Cocktail Case - Komplet za koktele za hitne situacije.

U njemu se nalazi sve neophodno da napravite sjajan koktel kada god je to neophodno a možete i da sve ponesete sa sobom. Zapravo je dobra stvar i bez apokalipse, zar ne?

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.