Džordž Lukas: Šilja uzor za Džar Džar Binksa

Izvor: Svet, 16.Avg.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Lukas: Šilja uzor za Džar Džar Binksa

Tvorac “Ratova zvezda” Džordž Lukas otkrio je svojim fanovima kako je nastao Džar Džar Binks, najomraženiji lik popularne naučnofantastične sage.
“Odaću vam jednu tajnu. Blentavi vanzemaljac Džar Džar Binks je nastao po uzoru na Šilju”, Mikijevog vernog drugara, kazao je legendarni reditelj, izazvavši salve smeha i ovacija u dvorani u Anahejmu, u Kaliforniji, gde se održava Diznijeva konvencija D23 Ekspo.
Džar Džar Binks, koji se pojavljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u “Fantomskoj pretnji” i “Napadu klonova”, je lik koji fanovi “Ratova zvezda” najviše mrze i smatraju ga suvišnim.

“Obožavam Šilju. Mnogo od onog što radim je inspirisano Diznijem”, poverio je Lukas kome je tom prilikom uručena nagrada Disney Legend Award za višegodišnju saradnju sa mitskim studiom.
Lukas je svoju kompaniju Lukasfilm pre tri godine prodao za četiri milijarde dolara studiju Dizni koji trenutno radi na četiri nova nastavka “Ratova zvezda”.
Prvi u nizu je “Budjenje sile” koji u bioskope stiže 18. septembra.

Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džordž Lukas: Šilja uzor za Džar Džar Binksa

Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2015

Tvorac “Ratova zvezda” Džordž Lukas otkrio je svojim fanovima kako je nastao Džar Džar Binks, najomraženiji lik popularne naučnofantastične sage...“Odaću vam jednu tajnu. Blentavi vanzemaljac Džar Džar Binks je nastao po uzoru na Šilju”, Mikijevog vernog drugara, kazao je legendarni...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.