Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Nov.2012, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Kluni kao Nikola Tesla?

Bred Bird, holivudski reditelj koji je režirao posljednji nastavak iz serijala "Nemoguća misija", planira da snimi film o srpskom naučniku Nikoli Tesli, a u glavnoj ulozi bi se mogao naći ni manje ni više nego Džordž Kluni. Scenarista i producent Dejmon Lindlof, koji je radio na popularnoj seriji "Lost", filmovima "Prometej", "Kauboji i vanzemaljci", "Zvezdane staze", napisao je scenario za ovaj film koji je već opisan kao pandan "Bliskom susretu treće vrste", prenosi čuveni „Holivud Riport". Inače, prvobitni naslov filma glasio je "1952", ali je reditelj odlučio da ga preimenuje u "Tesla", čime su dodatno podgrijane priče Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/film-i-tv/dzordz-kluni-kao-nikola-tesla.html)
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džorž Kluni kao Nikola Tesla?

Izvor: Press, 16.Nov.2012, 15:18

Holivudski šarmer Džordž Kluni (51) pregovara sa filmskim studijom "Dizni" jer ga je reditelj Bred Bird predložio za glavnu ulogu u filmu o našem najvećem naučniku Nikoli Tesli..Bird je poznati holivudski reditelj koji je doživeo uspeh sa poslednjim nastavkom filma "Nemoguća misija". Prvobitan...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.