Duhovi, vanzemaljci, marketinški trik: Najbizarnije teorije zavere o nestanku malezijskog aviona

Izvor: Press, 12.Mar.2014, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duhovi, vanzemaljci, marketinški trik: Najbizarnije teorije zavere o nestanku malezijskog aviona

Kao što se to obično dešava, tragedija koja nije odmah do detalja razjašnjena uzrokovala je brojne teorije zavere. Pojedini korisnici interneta imaju zaista bujnu maštu, pa predstavljamo neke od najbizarnijih ideja.
Otmica vanzemaljaca: Internetom kruži priča da je jedino moguće objašnjenje za nestanak aviona - vanzemaljska otmica. Što se konkretnijih ideja tiče, postoji i tvrdnja da je portal s drugog sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << usisao avion.
- Ako nikad ne nađemo ostatke, to znači da je neka sasvim nepoznata, snažna sila prisutna na našoj planeti, koja možda skinuti avion s neba bez ikakvog dokaza - piše jedan bloger.
Iluminati: Na vrhu liste zaslužnih za najgora svetska zla osim vanzemaljaca neizbežni su i iluminati. Naravno, nestanak aviona su mogli izazvati u kombinaciji sa pomenutim portalom ili nekom vrstom energetskog vrtloga koji kontrolišu. Osim toga, smatraju teoretičari zavere, moguće je i da su razni okultisti pomogli u celoj "operaciji".
Avion je kod Kim Džong-una: Jedna od teorija je i da je vojska Severne Koreje otela avion. Doduše, budući da su oni već oteli jedan avion 1969. godine, Kim Džong-un bi "izvlačio staru foru iz rukava", piše "Time".
Reklama za "Lost": Fanovi popularne serije "Lost" smatraju da nestanak ovog aviona neodoljivo podseća na zaplet u njihovoj omiljenoj televizijskoj razbibrizi pa su se čak pojavili i oni koji ne isključuju mogućnost da je u pitanju promocija nove sezone.
- Zamislite da je nestanak malezijskog aviona samo temeljno razrađena reklama za novu sezonu - napisao je jedan od njih na Twitteru.
Sudbina: Nestanak aviona bio je unapred zapisan u samom "tkanju svemira". Reddit je preplavljen komentatorima koji su opsednuti numeričkim podudarnostima vezanim uz ovu tragediju.
" Let 370 nestane 7.3. na putovanju od 3.700 km. Leteo je na visini od 37.000 stopa pri zadnjem očitanju. Luiđi Maraldi, čovek od 37 godina, jedan je od ljudi čiji su pasoši ukradene. Malaysia Airlinesom leti u proseku 37.000 putnika dnevno. Danas je započeo 37. mesec od tragedije u Fukušimi koja je smeštena na 37 stepenu i do sad je uzrokovala 37 povreda u elektrani".
Avion su preuzeli duhovi: Pre nego što se otkrilo zašto nekim putnicima još uvek zvone mobilni telefoni, pojavila se teorija da su oni još uključeni jer njima upravljaju duhovi. Kakve to ima veze jedno s drugim, ne zna niko.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sve teorije o nestanku malezijskog aviona

Izvor: Svet, 13.Mar.2014, 14:41

Avion pun putnika “Maleša erlajnsa” nestao je 7. marta i do danas se ne zna šta se sa njim desilo. Kao što se to obično dešava, ovaj događaj stvorio je mnoge teorije zavere. Pojedini korisnici interneta imaju zaista bujnu maštu, a mi vam predstavljamo neke od najbizarnijih ideja. Otmica vanzemaljaca...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.