Da li Rozvel krije odgovore? Pentagon objavio nove podatke o čudnim NLO materijalima

Izvor: B92, 14.Feb.2021, 19:02

Da li Rozvel krije odgovore? Pentagon objavio nove podatke o čudnim NLO materijalima

Američki Pentagon priznao je da je pronašao ostatke NLO-a, kao i da je sprovodio testiranja na određenim "futurističkim" materijalima, tvrdi samoprozvani stručnjak za NLO Toni Bragalja, koji već dugo istražuje ove fenomene.

Bragalja tvrdi da su dokumenti koje je Pentagon učinio dostupnima prema američkoj uredbi o slobodnom pristupu informacijama (FOIA), u stvari u vezi sa komadima metala pronađenim na mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pada NLO-a u Rozvelu davne 1947. godine.

Kako kaže, u dokumentima koji su bili u njegovim rukama tek tri godine nakon što je zatražio pristup od ministarstva odbrane SAD, piše se "o materijalima koji su jedan čitav kvantni skok iznad danas poznate i dostupne tehnologije čovečanstva", prenosi portal Zimo.

Na svojoj internet-stranici Bragalja je podelio i linkove ka svim odgovorima koje je dobio od američke vojno-obaveštajne agencije (DIA).

U pismu od 8. januara ove godine, dobio je tek delimičan odgovor na zahtev za pristup svim informacijama o rezultatima testiranja materijala iz "Bigelou Aerospejsa".

Prema dokumentima kojima je dobio pristup, takođe, navodi da ti materijali možda poseduju moć da učine druge stvari nevidljivim, ili da "kompromituju" elektromagnetnu energiju, pa čak i da "uspore brzinu svetlosti".

U njegovim beleškama govori se i o navodnih 40 svedoka koji tvrde da se materijal nalik metalu, koji je pronađen na mestu pada NLO-a u Rozvelu, sam vraća u prvobitni oblik nakon što bude presavijen ili deformisan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pentagon objavio nove podatke o čudnim NLO materijalima

Izvor: OkRadio.rs, 14.Feb.2021

Američki Pentagon priznao je da je pronašao ostatke NLO-a, kao i da je sprovodio testiranja na određenim "futurističkim" materijalima, tvrdi samoprozvani stručnjak za NLO Toni Bragalja, koji već dugo istražuje ove fenomene. Bragalja tvrdi da su dokumenti koje je Pentagon učinio dostupnima prema...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.