DRAMA NA NEBU IZNAD AMERIKE: Hitno podignuti avioni - pojavio se NLO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 21:37

DRAMA NA NEBU IZNAD AMERIKE: Hitno podignuti avioni - pojavio se NLO?

NLO je preleteo delove Havaja, ali nije zabeležen let iznad osetljivih područja, prenose američki mediji

Američka vojska prati let neidentifikovanog letećeg objekta iznad američkog tla. Kako navode trojica neimenovanih zvaničnika, u toku je praćenje "misterioznog balona", ali se ne zna kome pripada.

.

Izvori navode da vojska prati let objekta od prošle sedmice i navode da ne predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opasnost po vazdušni saobraćaj, niti nacionalnu bezbednost. Prema rečima jednog zvaničnika, nije zabeleženo da "balon" emituje signale komunikacije.

Ipak, u ovom trenutku nije moguće utvrditi da li je u pitanju meteorološki balon ili nešto drugo. Navodno je balon u dometu, tako da ga Amerikanci mogu oboriti ukoliko se za tim ukaže potreba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.