Batistuta ljut, ali nije mogao protiv vanzemaljca!

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2017, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batistuta ljut, ali nije mogao protiv vanzemaljca!

Legendarni napadač priznao da mu nije bilo svejedno...

Mesi je najbolji strelac u istoriji Argentine, a sa prvog mesta je skinuo Gabrijela Batistutu.

Leo je do sada postigao 61 gol i sigurno da će i kada se povuče dugo ostati nedostižan na večnoj listi.

"Batigol" je u jednom razgovoru za "Telefut" rekao da je ste bio pomalo ljut kada je izgubio rekord.



"Nekada mi je delovalo da je tih 54 nedostižno, nije mi bilo svejedno kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Mesi preskočio taj moj rekord. Ali, sa druge strane, makar mogu da kažem da sam prvi od svih Argentinaca, mene je jedino vanzemaljac mogao da prođe"
, šali se legendarni napadač.

Zanimljivo, za razliku od Mesija, on je osvajao trofeje sa Argentinom. Naime, Batistuta je uspeo da dva puta trijumfuje na Kopa Amerika, osvojio je i Kup Konferederacija, dok Mesi nema nijednu titulu sa Argentinom.

Inače, Mesi je bio prvak sveta, ali sa mladom reprezentacijom Argentine, 2005. godine, kada je bio i najbolji igrač i strelac turnira sa 6 golova. Batistutin rekord je srušio protiv Amerikanac u polufinalu Kopa Amerika 2016. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Batistuta razočaran zbog Mesija, ali...

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2017

Rekord koji je Gabrijel Batistuta držao je oboren prošle godine, možete i pretpostaviti ko je to učinio...Legendardni Gabrijel Batistuta ne krije malo razočaranje nakon što je Lionel Mesi oborio njegov rekord kada se radi o broju postignutih golova u dresu sa državnim grbom...Batistuta ima 54...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.