Armija od 50 NLO-a nadletala Englesku!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2010, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Armija od 50 NLO-a nadletala Englesku!

Fomracija od oko 50 neindentifikovanih letećih objekata primećena je na nebu iznad engleskog mesta Skarboroua. Ceo događaj je primetio N. Grant koji je ovu čudnu pojavu posmatrao sa svojom ćerkom.

Oko pedesetak nepoznatih svetlećih kuglica koje su formirale oblik dijamanta pojavilo se na nebu iznad Engleske, a svedok kaže da su izgledali poput srebrnog letećeg tepiha. Izvan formacije, kaže svedok koji je taj događaj posmatrao sa ćerkom, nalazilo se nekoliko svetala koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su slobodno lebdela. Prvo su mislili da posmatraju jato ptica dok se NLO nije približio, a svetla postala vidljiva.

"Zaustavila su se direktno iznad nas, na nekih 15 do 30 metara i izgledalo je kao da nas posmatraju. Mi smo ih posmatrali zaprepašćeni i divili se nekoliko minuta. Međutim, malo sam se ipak uplašio pa smo krenuli kući. Nekoliko puta smo se okretali, ali su svetla u jednom trenutku nestala ili promenila lokaciju. Ono što je čudno je da ni u jednom trenutku nismo čuli nikakav zvuk", rekao je vidno uzbuđeni Grant.

On tvrdi kako su se ta svetla kretala zajedno i da to definitivno nisu bila nikakva njemu poznata svetla.

Britanski ufolog Rus Kelet kaže da je taj događaj jako zanimljiv:

"Voleo bih da znam da li je još neko vidio ta svetla. Već smo ranije čuli priče o njima, a pre četiri nedelje muškarac iz Jorka prijavio je identičan slučaj".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.