Izvor: BalkanRock.com, 16.Feb.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Necro Neurectomy Festival II u “Dangubi” krajem marta

Etil

Druga edicija Necro Neurectomy festivala biće održana u beogradskom klubu Danguba, 20. marta.

Prilično bogat i raznolik line-up koji ovaj događaj ima da ponudi će sigurno privući brojne fanove raznovrsnih podžanrova metala. Jedan od izvođača će biti i bend iz Rusije, underground thrash metalci Sholastika, koji će se prvi put predstaviti srpskoj publici. Pored njih, neka od najvrsnijih imena domaće scene će upotpuniti >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << program, a u pitanju su beogradski black metalci Svartgren, novosadski progressive death metal sastav Nekropolis, noviji jagodinski death-thrash bend Chaosium, subotički grindcore/thrashcore metalci Etil, kao i beogradski thrash/crossover sastav Redenik.

Deo programa festivala će sačinjavati i distro ponuda, extreme DJ-ing, kao i nagrade na ulazu, a cena ulaznica će iznositi 200 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.