Napuštam partiju

Izvor: B92, 28.Jan.2020, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Napuštam partiju"

Predsednik opozicione crnogorske političke partije Crnogorska Vladimir Pavićević objavio je na društvenim mrežama da napušta partiju.

"Napuštam partiju jer više ne delimo sistem ideja, verovanja i vrednosti", objavio je Pavićević.

"Poslednji događaji i meseci otkrili us najperfidnije mehanizme vlasti u Crnoj Gori i jasno pokazali da je najveći neprijatelj države Crne Gore i njene budućnosti upravo ovakav DPS. Pred Crnom Gorom je najznačajnija godina. 2020. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je godina koja će odlučiti našu budućnost. U odlučujućim vremenima je najvažnije biti među onima sa kojima delimo iste vrednosti, ideje i načela. Iz tog razloga ja svoje dalje političko delovanje ne m,ogu nastaviti u okviru ove partije. Mi više ne delimo iste svetonazore. Ne vidimo isto kako treba da izgleda budućnost Crne Gore, a ni kako se častan čovek određuje prema ovakvoj vlasti u Crnoj Gori. Prema vlasti koja deli građane, potpiruje podele, zastrašuje, otima i vređa", napisao je između ostalog Pavićević na Fejsbuku.

On je dodao i da je ovo kraj njegovog delovanja u stranci, ali je "tek početak mog političkog delovanja u Crnoj Gori".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vladimir Pavićević napušta Crnogorsku partiju

Izvor: Danas, 28.Jan.2020

Predsednik Crnogorske partije Vladimir Pavićević odlučio je da napusti tu partiju jer više sa njom „ne deli sistem ideja, vjerovanja i vrijednosti“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.