S*KSI glumica uhvaćena u NAJKRAĆEM šorcu na svetu! S prednje strane izgleda još PERVERZNIJE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S*KSI glumica uhvaćena u NAJKRAĆEM šorcu na svetu! S prednje strane izgleda još PERVERZNIJE! (FOTO)

Sve otkriva.

Iz godine u godinu primetan je trend da odeća postaje sve kraća. Ipak promene postaju toliko ekstremne da garderoba dobija minijaturna izdanja.

Najbolji dokaz za to je i provokativan stajling glumice Alisije Arden, koja je napravila pravu pometnju na ulicama Los Anđelesa.

Šokirani prolaznici nisu mogli da veruju u kakvoj odeći je glumica obavljala kupovinu. Alisiji koja ima 47 godina možda je u ovoj garderobi bilo udobno, ali nameće se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanje da li je baš morala da prošeta gradom u najkraćem šortsu na svetu?

Jer čak i da nije u pitanju poznata ličnost, ovakav stajling bi bio zabeležen i izazvao oštre polemike javnosti.

Međutim, pravi haos je nastao tek kada je glumica uslikana sa prednje strane. Otkriveno je da Alisija na sebi nije imala ni brushalter, a izgleda da se i najkraći šorts na svetu nosi bez donjeg veša!

Inače, Alisija glumi u novom filmu "Bejvoč", snimljenom po motivima istoimene serije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.