SKANDAL U UDARNOM TERMINU! Albanci snimili film kako su im SRBI UKRALI ISTORIJU! SVE NAŠE SVETINJE PRIPISALI SEBI

Izvor: Kurir, 02.Jun.2020, 13:26

SKANDAL U UDARNOM TERMINU! Albanci snimili film kako su im SRBI UKRALI ISTORIJU! SVE NAŠE SVETINJE PRIPISALI SEBI

Na albanskoj televiziji Top kanal, koja se može pratiti i na KiM i u Severnoj Makedoniji, 30. maja je u udarnom terminu prikazan dokumentarni film "Velika srpska istorijska obmana - kako su Srbi ukrali albansku istoriju", u kojem se falsifikuju istorijske činjenice s ciljem promovisanja velikoalbanske politike, saopštilo je danas Ministarstvo kulture i informisanja Srbije

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SKANDAL! VELIKOALBANSKI POGROMAŠI OTIMAJU SRPSKE CRKVE I MANASTIRE: Smešnim argumentima hoće da otmu svetinje!

Izvor: Kurir, 03.Jun.2020, 04:44

Albanska TV, koja se može pratiti i na KiM i u Severnoj Makedoniji, emitovala film u kojem su Pećku patrijaršiju, Dečane i Gračanicu proglasili albanskim, srpsko ministarstvo kulture oštro reagovalo na "orkestrirane aktivnosti iz šovinističkih krugova nekih susednih država"

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.