Poznata manekenka je SVA u modricama, ali svi su primetili NEŠTO još mnogo GORE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2017, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata manekenka je SVA u modricama, ali svi su primetili NEŠTO još mnogo GORE! (FOTO)

Bolesno...

Nakon što je manekenka Aleksis Ren na svom Instagram profilu objavila novu fotografiju u letnjem izdanju, usledile su burne reakcije i žestoke kritike fanova.

Osim što se na slici vidi da ima modrice po nogama, svima je u oči upao Aleksisin jezivo tanak. Nije neka novina da su manekenke uglavnom mršave, često i na ivici anoreksije, pa ih javnost s pravom ne štedi s uvredama.

''Ne želim biti bezobrazan, ali imaš li poremećaj u ishrani?'', >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ''Oprosti, ali ovo izgleda nezdravo'', ''Osam miliona ljudi je zaista uvereno kako ima mali struk, a velike bokove. Pogledajte joj snimke, izgleda jezivo'', ''Tako je mali'', ''Anoreksična?'' - samo su neki od komentara zabrinuth fanova.

Bruises and all

A post shared by ALEXIS REN (@alexisren) on Apr 16, 2017 at 6:19pm PDT

I dok neki vjeruju kako manekenka stvarno ima takav struk, pojedinci smatraju kako samo preteruje s korišćenjem Photoshop-a.

- Prestani da sužavaš struk na fotkama. Ionako izgledaš mršavo i predivno, nemoj izgledati i nezdravo - napisao je jedan od mnogobrojnih pratilaca.

Pogledajte i sami pa prosudite:

anime and chill

A post shared by ALEXIS REN (@alexisren) on Mar 19, 2017 at 3:42pm PDT

Waking up

A post shared by ALEXIS REN (@alexisren) on Mar 24, 2017 at 3:21pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.