Ovo je jedini način da izazovete žensku ejakulaciju, takozvano prskanje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2017, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je jedini način da izazovete žensku ejakulaciju, takozvano prskanje (VIDEO)

Otkrijte najbolje čuvanu tajnu ženskog orgazma.

Recept je sasvim jednostavan. Želite li da doživite da vaša draga ejakulira tokom seksa, uzbudite je, ali joj ne dajte da dostigne vrhunac.

Naravno, mora vam biti jasno da ćete to daleko lakše izvesti ako ste sa ženom u nekoj dužoj vezi. Današnje žene su iz raznoraznih razloga u tolikoj meri frustrirane da će zgrabiti prvi orgazam koji im se nudi i biti jako nezadovoljne ako prestanete da im radite ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << im odgovara, promenite tempo ili slično.

Mnogi i dalje misle da su žene “alpinistkinje”, koje se polako ali sigurno penju do svog vrhunca i da bi stravična greška bila stati i usporiti, jer bi ona mogla da padne i ne doživi orgazam. Dakle, samo ako je žena apsolutno sigurna da će u svakom slučaju da dostigne vrhunac, biće dovoljno opuštena da sačeka da je uzbudite koliko joj je potrebno.

Univerzalnog recepta nema – sa svakom damom morate imati individualni pristup. Pazite da imatedovoljno vremena i volje, da ste odmorni, a nikako ni sebi ni njoj ne stvarajte pritisak. Upamtite da je ženska ejakulacija nešto što se ne može planirati i ne mora da se dogodi svaki put, pa ako je jednom bilo, a drugi put nije, to nikako ne znači degradaciju.

(VIDEO 18+) DETALJNO OBJAŠNJENO: Evo šta se dešava sa penisom pre i za vreme ORGAZMA



Situacija u kojoj možete očekivati ejakulaciju – užasno ste napaljeni ili napaljene (da, lezbejke su na ovom polju daleko iskusnije od muškaraca!), ljubite se još malo, mazite… U trenutku kada stavite ruku na ženin klitoris, on mora biti veliki i nabrekao. Ako nije, nastavite ženu i dalje lagano da mazite po intimnom području i ljubite je. Pritisak na klitoris bi sve vreme trebalo da bude nežan, ali ne i totalno ovlaš.

Uzbuđenje bi trebalo da počne da se pojačava. Kada je sve maksimalno nabreklo, a žena jako reaguje i na najmanji dodir, pažljivo uđite prstom u nju, pritiskajući pri ulasku i izlasku zidove vagine (prema gore, tamo gde se navodno nalazi G-tačka). Nemojte oponašati penetraciju! Prstom upravljajte tako da se uvlačenjem i izvlačenjem (jagodicom) pritiskaju osetljiva područja.

Ako budete imali sreće, ovakva vrsta uzbuđenosti i pritiska trebalo bi da je dovede do ejakulacije pri svakom pritisku, sa ili bez orgazma. Želite li da upotpunite doživljaj, prislonite svoje usne na klitoris. Nemojte biti prenasilni i bićete nagrađeni, u najmanju ruku, eksplozivnim orgazmom. U najboljem slučaju, praćenim ejakulacijom.

A ako vas interesuje kako je jedan čovek pružio ženi orgazam njenog života pred punom sobom ljudi uz pomoć hipnoze i ničega više, KLIKNITE OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.