OSRAMOTIO je nevernu devojku zauvek! Uf, koja osveta, ovo BOLI! NAJSUROVIJI snimak na netu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2017, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSRAMOTIO je nevernu devojku zauvek! Uf, koja osveta, ovo BOLI! NAJSUROVIJI snimak na netu! (VIDEO)

Okrutno...

Internet vrvi od osvetničkih snimaka kojima razočarani pojedinci nastoje da uzvrate svojim nevernim partnerima, ali jedan se posebno ističe - što brojem pregleda, što okrutnošću.

Nil Broudbent iz britanskog Lidsa saznao je da ga devojka Aleks, koju je nameravao da zaprosi, vara sa dečkom iz istog mesta, Tomasom Rueom, i odlučio je da je osramoti pred celim svetom. Znao je da je Aleks slala iste golišave fotke i njemu i Tomasu, ali nije želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se suoči sa njom dok ne isplanira sve do poslednjeg detalja.

Moj švaler ima LOŠU naviku kad završimo u krevetu: Jedva uspevam da objasnim MUŽU zašto stalno...

Sve je organizovao tako da izgleda kao da će je romantično zaprositi i onda joj je postavio pitanje kakvom se nije nadala: "Ko je dođavola Tomas Rue?"

OTAC je iznenada ušao: A ja u TANGAMA, sagnuta, sa rukom duboko u... Joj! Još CRVENIM od STIDA!

Ceo događaj snimio je kamerom i postavio na Jutjub. Video je objavljen pre dve godine, a danas ima više od 15 miliona pregleda i Nilu je doneo svetsku slavu. On je napisao čak i vlastitu biografiju pod nazivom "From Yeadon to YouTube", a i danas je čest gost u medijima kada se govori o viralnim hitovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.