NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ OD KOJEG NAM NEĆE BITI DOBRO Temperatura će biti čak 22 stepena: Evo kad se očekuje NAGLI SKOK

Izvor: Kurir, 29.Nov.2023, 01:42

NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ OD KOJEG NAM NEĆE BITI DOBRO Temperatura će biti čak 22 stepena: Evo kad se očekuje NAGLI SKOK

RHMZ je večeras izdao novo upozorenje u kojem se navodi da će od četvrtka posle podne do subote uslediti nagli porast temperature u većini mesta. Na planinama intenzivno toplјenje snega u kombinaciji sa jakim južnim vetrom.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ Temperatura će biti čak 22 stepena, evo kad nas očekuje nagli skok

Izvor: Blic, 29.Nov.2023

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) rano jutros, oko 4 sata izdao je upozorenje za područje Srbije na naglo topljenje snega koje će trajati od sutra, 30. novembra pa sve do 3. decembra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.