IZ S*KSA U HOROR: Završila je sa tipom u krevetu, a sutra - OSIP na licu i JEZIVA istina o njemu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2017, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ S*KSA U HOROR: Završila je sa tipom u krevetu, a sutra - OSIP na licu i JEZIVA istina o njemu!

Užasniju priču niste čuli!

Korisnica društvene mreže Tviter, Žaklin, podelila je sa svojim prijateljima na ovoj društvenoj mreži verovatno najodvratniju priču o seksu za jednu noć koju je svet ikada imao priliku da čuje.

Ona je otkrila da je čula priču o sastanku koji se završio seksom, prilikom kog je muškarac, doživljavajući orgazam, ejakulirao devojci po licu i vratu.

KRVARI KROZ HELANKE: Okačila snimak menstruacije i objasnila zašto, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li je to u redu? (18+ VIDEO)

Sutradan joj se pojavio strašan osip po licu i vratu, te je hitno otišla kod lekara opšte prakse koji ju je poslao kod dermatologa.

Specijalista za bolesti kože saopštio joj je šokantne vesti. Pod kožom su joj se nalazili sitni paraziti, a takve parazite u spermi može da ima samo osoba koja ima polne odnose sa životinjama ili mrtvacima.

Ispostavilo se da momak radi u mrtvačnici.

UNIŠTILA GA: Poslao je ženi pismo da je obavesti da je napušta - usledio je BRUTALAN odgovor!

IM THROWING UP WHAT THE HELL IS THIS pic.twitter.com/hAmQgSmo6S

— Bitch Problems (@FemaleTexts) February 7, 2017

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.