IRAN PRETI AMERICI ZBOG SULEJMANIJA: Razmatrali smo 13 osvetničkih scenarija za SAD!

Izvor: Kurir, 07.Jan.2020, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IRAN PRETI AMERICI ZBOG SULEJMANIJA: Razmatrali smo 13 osvetničkih scenarija za SAD!

Iran je razmatrao 13 "osvetničkih scenarija" zbog američkog vazdušnog napada, u kojem je ubijen iranski general Kasim Sulejmani u Iraku, izjavio je danas sekretar iranskog Vrhovnog saveta za nacionalnu beznednost Ali Ssamhani.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"I najslabiji osvetnički scenario noćna mora za SAD"

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jan.2020

TEHERAN - Iran je razmatrao 13 "osvetničkih scenarija" zbog američkog vazdušnog napada, u kojem je ubijen iranski general Kasim Sulejmani u Iraku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

AMERIKA NAPOKON OBELODANILA ZAŠTO JE UBIJEN SULEJMANI: Obaveštajci dobili ŽESTOKE informacije, a onda je usledila akcija

Izvor: Kurir, 07.Jan.2020

Iranski general Kasim Sulejmani pripremao je atentat na američke diplomate i vojnike, izjavio je savetnik američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Robert O’Brajan.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.