Da li ste ALFA ILI OMEGA mužjak? Evo koje OSOBINE vas otkrivaju - i koji tip je ŽENAMA ZAISTA DRAŽI

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2017, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste ALFA ILI OMEGA mužjak? Evo koje OSOBINE vas otkrivaju - i koji tip je ŽENAMA ZAISTA DRAŽI

Evo kakvog muškarca one žele.

Ako ste se pitali da li žene više privlače dominantniji, alfa muškarci ili oni mirniji, omega muškarci, odgovor postoji, ali nije baš sasvim jednostavan.

Alfa muškarci više privlače žene tokom plodnih dana jer tada im podsvest bira oca budućeg deteta po određenim karakteristikama. Iz njega testosteroni moraju da pršte. Mora da bude zdrav, jak i dominantan, i sposoban da se brine za svoju porodicu. To su nagoni zaostali od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naših pećinskih predaka.

Ali, kada taj period prođe, mnogim ženama su draži omega tipovi jer su mirniji i rado im prepuštaju odluke.

S*KS UKRATKO: Postoji 15 vrsta ženskog orgazma, evo koji su - od najgoreg do najboljeg (GIF)

Ipak, neke žene ne bi nikad u životu izabrale omega muškarca, dok je drugima nezamislivo da imaju posla sa alfa primercima. Istina je da omega tipovi vole kada ih žene vode kroz život jer su ležerni. Oni su često savršen izbor za alfa žene jer bi se s alfa muškarcima brzo uhvatile u koštac.

Mogli bi se reći da i jedni i drugi tipovi imaju dobrih i loših strana, i zapravo bi dobili savršenog muškarca kada bi spojili neke njihove karakteristike. Ali, to bi i muškarci mogli da zaključe kada su žene u pitanju.

Ako nosite ovu stvar u rukama, svakog jutra ćete se buditi PREKRIVENI ženama!

Karakteristike alfa muškaraca:

PUCA RAJSFERŠLUS! Pokušavala je da zakopča kombinezon: OGROMNE GRUDI nisu joj dale! (VIDEO)

Karakteristike omega muškaraca:

HOROR NA TELEVIZIJI! Gošća se smejala, a voditeljka je UDARILA PO GLAVI, razbila naočare i UGROZILA VID! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.