BOSANAC? Reklo bi se da se tip rve sa medvedom, ali u pitanju je NEŽNO GRLJENJE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOSANAC? Reklo bi se da se tip rve sa medvedom, ali u pitanju je NEŽNO GRLJENJE! (VIDEO)

Velika ljubav.

Moglo bi se pomisliti da je na snimku Bosanac, jer oni gaje specifičan odnos sa medvedima (nije rasizam, nego šala, molimo da se ne uvrede), ali ne - u pitanju je čovek iz Rusije. Logično?

Vidi se da se njih dvojica puno vole, ali ipak... neka, hvala.

Usput, jedna zanimljivost. Čuli ste za izraz "medveđa usluga"? Navodno je nastao posle jednog incidenta. Čovek je imao medveda za prijatelja, i poznato je da se oni veoma vežu za svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vlasnike. Niko nije smeo da pipne čoveka dok je on tu. Jednom prilikom, čovek je zadremao, a verni medved je sedeo pored njega i čuvao ga.

Muva je, dok je dremao, sletela na glavu čoveku. Meda je odmah reagovao i ubio "napasnicu" koja se drznula da ga pipne. Naravno, istim udarcem ubio je i svog vlasnika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.