Venecuelanka Mis Univerzuma

Izvor: RTS, 24.Avg.2009, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venecuelanka Mis Univerzuma

Mis Venecuele, Stefanija Fernandez, osvojila je titulu Mis sveta 2009, na finalnom takmičenju u mondenskom letovalištu Atlantis na Bahamima.

Venecuelanka Stefanija Fernandes pobedila je na izboru za Mis Univerzuma koji je u nedelju uveče održan na Bahamima, javile su svetske agencije.

Venecuelanki staroj 18 godina krunu je uručila njena sunarodnica Dajana Mendosa, koja je prošle godine pobedila na istom takmičenju u Vijetnamu.

Pobednicu na takmičenju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na kojem su učestvovale predstavnice 83 zemlje odabrao je 12-člani žiri u kojem su bili glumci, pevači i producenti.

Stefanija Fernandes šesta je Venecuelanka koja je pobedila na izboru za Mis Univerzuma u 59-godišnjoj istoriji tog takmičenja.

Među pet prvoplasiranih bile su i Dominikanka Ada de la Krus,  predstavnica Kosova Marigona Draguša, Australijanka Rejčel Finč i Portorikanka Majra Matos.

Mis Univerzuma dobija novčanu nagradu čiji iznos nije poznat, kao i stipendiju od 100.000 dolara za studije glume u Njujorku.

Pobednici pripada i petodnevni boravak za dvoje na Bahamima, kao i nakit i odeća.

Ovogodišnji izbor za Mis Univerzuma direktno je prenošen u 125 zemalja. Na njemu su nastupili Flo Rida, Hajdi Montag, Dejvid Geta i Keli Roulend .
Pogledaj vesti o: Miss sveta

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Venecuelanka pobedila na izboru za Mis sveta 2009.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2009

NASAU - Mis Venecuele, Stefanija Fernandez, osvojila je noćas titulu Mis sveta 2009, na finalnom takmičenju u letovalištu Atlantis na Bahamima...Ova 18-godišnja brineta postala je tako 58. nosilac prestižne titule, čiju je dodelu u direktnom prenosu pratilo milionsko gledalište širom sveta, prenele...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Mis Venecuele ponovo Mis Univerzuma (galerija)

Izvor: 24sata, 24.Avg.2009

Mlada 18-godišnja Stefania Fernandez bila je oduševljena pošto je stručni žiri izabrao upravo nju za najlepšu ženu na svetu, a titulu joj je predala bivša Mis Univerzuma Dajana Mendoza, takođe iz Venecuele.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.