VIDEO: Mis Austrije je Srpkinja!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2016, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Mis Austrije je Srpkinja!

Lepa Dragana Stanković proglašena je za Mis Austrije na izboru održanom prošle nedelje u kazinu u Badenu.

Dvadesetogodišnjakinja je rođena u Austriji, a porodica joj je poreklom iz Zabrđa. Živi u Badenu i ima starijeg brata i mlađu sestru, a kao i svaka misica, uživa u fizičkim aktivnostima, zdravoj ishrani i mašta da postane svetski poznata manekenka.

Dragana je na izboru za mis pobedila 19 drugih kandidatkinja, i predstavljaće Austriju na izboru za Mis sveta.

U Draganinom rezimeu piše da je austrijski model, srpskih korena i da radi za modeling agenciju "Look Models International". Studira ekonomiju u Beču.
Pogledaj vesti o: Miss sveta

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

DEVOJKE IZ BIH NAJLEPŠE Mis Austrije 2016. poreklom iz Ugljevika

Izvor: Blic, 30.Jun.2016, 09:06

Na nedavno održanom izboru Mis Austrije 2016. za Mis sveta titulu ubedljivo najlepše ponela je Dragana Stanković poreklom iz Zabrđa kod Ugljevika...Dvadesetogodišnja Dragana Stanković je rođena u Austriji, živi u Badenu i ima starijeg brata i mlađu sestru...Na takmičenju za Mis Austrije imala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.