Sanda Gutić iz Brčkog nova mis Bosne i Hercegovine

Izvor: Poznati.info, 21.Jun.2013, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanda Gutić iz Brčkog nova mis Bosne i Hercegovine

Na takmičenju za mis sveta, koje je zakazano za 28. septembar u Indoneziji, Bosnu i Hercegovinu će predstavljati Sanda Gutić, pobednica izbora za mis BiH koji je održan sinoć.

Sanda Gutić (19) je zvanično najlepša Bosanka (FOTO:Klix.ba)

Krunu je novoj misici u dečjem pozorištu u Banjaluci predala prošlogodišnja pobednica Fikreta Husić, takođe iz Brčkog.

Misica sa pratiljama

Titula prve pratilje pripala je Husneti Tupković >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << iz Tuzle, dok je druga pratilja Jelena Stevanović iz Doboja.

Sinoć se publici i žiriju predstavilo 25 finalistkinja, koje su učestvovale u pripremama u Makarskoj i na planini Kozari, gde su vežbale koreografiju.

Lepotice u kupaćim kostimima su privukle najveću pažnju

Kao što to obično biva, lepotice su najviše pažnje privukle kada su scenom prošetale u kupaćim kostimima.

- Htela bih da se zahvalim svima koji su glasali za mene. Trudiću se da što bolje predstavim svoju zemlju - izjavila je Sanda, koja ima 19 godina i visoka je 178 centimetara.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Mis BiH Sandra Gutić iz Brčkog

Izvor: Cafe.ba, 21.Jun.2013

Nova mis Bosne i Hercegovine je Sanda Gutić iz Brčkog, odlučio je sinoć u Banjaluci žiri i gledaoci koji su putem telefona mogli da glasaju za najljepšu djevojku u BiH.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.