Portal Telegraf proslavio prvi rođendan

Izvor: PRObjave.com, 22.Jan.2013, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portal Telegraf proslavio prvi rođendan

Rođendanska zabava portala Telegraf.rs održana je sinoć u prostorijama Komtrejda i trajala je do ranih jutarnjih sati.
Zabavi su prisustvovale mnoge javne ličnosti iz sveta politike, estrade i sporta, a čitav državni vrh čestitao je rođendan Telegrafu, najbrže rastućem portalu u Jugoistočnoj Evropi.

Da budu raspevani, pobrinule su se finalistkinje "Prvog glasa Srbije" Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović, kao i Vlado Georgiev i Marko Đurovski.

Da budu najlepši, omogućila je mis Telegrafa − Aleksandra Doknić, zvanična mis Srbije za prošlu godinu.

Da budu u sportskom duhu konkurentni, potvrdio je dolazak najvećeg srpskog fudbalera svih vremena i prvog čoveka Zvezde Dragana Džajića, kao i generalnog sekretara Olimpijskog komiteta Srbije i desne ruke Vlada Divca, Đorđa Višackog, odnosno Slobodana Brankovića, generalnog sekretara Atletskog saveza Srbije.

Da budu poslovni i da se čuje za nas – tu su bili Branko Radujko i Srđan Šaper.

Da budu fit – za to je bio zadužen Dr Filgud.

Da znaju da budu dobri i s njima, iako nemaju popust, potvrdile su iskrene čestitke i najbolje želje trojice ključnih ljudi u Srbiji – predsednika Tomislava Nikolića, premijera Ivice Dačića i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića. Bili su tu i ministar Rasim Ljajić, predsednik Administativnog odbora u Skupštini Zoran Babić, prvi čovek opštine Novi Beograd i visoki funkcioner DS Aleksandar Šapić, poslanik SNS Dragan Šormaz.

Konačno, da znaju da prave najbolje zabave do jutra, pokazao je Toma sa svojim "Blek pantersima", koji je atmosferu doveo do usijanja. Pre njega za to je bio zadužen maestralni "Blah Blah bend".

Tortu su presekli vlasnik portala Veselin Jevrosimović, direktor portala Pavle Savović i glavni i odgovornik urednik Aleksandar Jovanović.
Telegraf
Savski Nasip 7
11000 Beograd
Tel: +381 11 209 68 36
Fax: +381 11 201 55 24
Email: redakcija@telegraf.rs
Web: www.telegraf.rs
Pogledaj vesti o: Miss sveta

Nastavak na PRObjave.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najveselija žurka u Srbiji: Telegraf proslavio prvi rođendan!

Izvor: Svet, 22.Jan.2013

Srpski portal Telegraf, povodom svog prvog rođendana, sinoć je u zgradi “Komtrejda” priredio slavlje za pamćenje. Društvo su pravile mnoge javne ličnosti iz sveta politike, estrade i sporta, a čitav državni vrh čestitao je rođenadan najbrže rastućem portalu u Jugoistočnoj Evropi! Da svi...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.