Ovo je Rolin Straus, nova Mis sveta

Izvor: BKTV News, 14.Dec.2014, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je Rolin Straus, nova Mis sveta

Mis Južne Afrike Rolin Straus proglašena je 14. decembra u Londonu za Mis sveta, na takmičenju u kojem je učestvovala 121 žena iz celog sveta.

Rolin Straus ima 22 godine, studira medicinu, u slobodno vreme voli da sluša muziku i bavi se sportom. Krunu Mis sveta preuzela je od Filipinke Megan Jang.
Prva pratilja ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je Mađarica Edina Kulčar, a druga Amerikanka Elizabet Sefrit.

Srbiju je predstavljala dvadesetogodišnja Milica Vukliš, a od takmičaraki iz zemalja bivše Jugoslavije istakla se i mis Bosne i Hercegovine Isidora Borovčanin, koja je pobedila u kategoriji top modela.
Proglašenje Mis sveta za ovu godinu proteklo je u senci ubistva Mis Hondurasa Marije Hose Alvarado i njena sestre Sofije Trinidad.
One su polovinom novembra nađene mrtve, na dan kada je Marija trebalo da otputuje u London, kako bi učestvovala na takmičenju za Mis sveta. Sofijin verenik uhapšen je jer je osumnjičen da je ubio dve sestre.
Ranije je najavljeno da će nova Mis sveta uskoro otići u Honduras gde će biti postavljen kamen temeljac za školu, koja će nositi ime po Mariji Hose Alvarado i Sofiji Trinidad.
Nekoliko bivših takmičarki za najlepšu ženu sveta postale su kasnije poznate glumice, među kojima jeHale Beri, finalistkinja 1986. godine i dobitnica Oskara 2009, dok je Mis sveta 1994. godine, IndijkaAišvarja Rai postala zvezda Bolivuda.
Venecuela je do sada osvojila najviše titula, ukupno šest, ispred Indije i Britanije koje su po pet puta imale najlepše žene na svetu.
Izvor: B92
The post Ovo je Rolin Straus, nova Mis sveta appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovogodišnji izbor u senci tragedije: Pogledajte kako izgleda nova mis sveta!

Izvor: Svet, 14.Dec.2014

Mis Južne Afrike Rolin Straus proglašena je 14. decembra u Londonu za Mis sveta, na takmičenju u kojem je učestvovala 121 žena iz celog sveta.. Rolin Straus ima 22 godine, studira medicinu, u slobodno vreme voli da sluša muziku i bavi se sportom. Krunu Mis sveta preuzela je od Filipinke Megan Jang....

Nastavak na Svet...

Mis sveta Rolin Straus iz Južne Afrike

Izvor: Studio B, 15.Dec.2014, 09:22

Na izboru za Mis sveta koji je danas održan u Londonu pobedila je Rolin Straus (22) iz Južne Afrike, saopštili su organizatori takmičenja...Na drugo mesto se plasirala Edina Kulčar iz Mađarske a treća je Amerikanka Elizabet Safrit, preneo je Rojters...Na ovogodišnji izbor za Mis sveta senku je...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.