OVA CRNOGORKA ĆE SVOJOM LEPOTOM OSVOJITI PLANETU: Katarina Keković u modnom editorijalu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Nov.2016, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVA CRNOGORKA ĆE SVOJOM LEPOTOM OSVOJITI PLANETU: Katarina Keković u modnom editorijalu (FOTO)

Foto: Aleksandra Bogićević

Katarina Keković ima 22 godine, a  2015. godine izabrana je za prvu pratilju Miss Crne Gore. Lepa Podgoričanka će ovog decembra predstavljati Crnu Goru na Miss World 2016.

Katarina radi na Pink televiziji u Crnoj Gori i veoma je talentovana za crtanje. Nada se da će na takmičenju za Mis sveta u Vašingtonu maksimalno iskoristiti šansu koju je dobila.

- Pokušaću >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da na najbolji način promovišem najlepšu zemlju na svetu, svoju Crnu Goru - rekla je ona za Telegraf.

Katarina nosi kupaće kostime iz kolekcije naše sjajne dizajnerke Milice Tričković, kao i haljinu popularne kreatorke Marije Šabić, a i ovoga puta, za šminku i frizuru pobrinuo se tim eskperata Purity akademije za estetiku i kozmetologiju.

Foto: Aleksandra Bogićević

Takođe, želimo da iskažemo posebnu zahvalnost Wellness i fitness klubovima Saruna koji su nam ustupili fenomenalnu lokaciju Saruna Oaze na Adi za snimanje ovog modnog editorijala.

U prelepim fotografijama Katarine, koje je snimila Aleksandra Bogićević, uživajte na narednoj strani:


Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.