Najlepša Milica

Izvor: Blic, 21.Jun.2010, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepša Milica

Na izboru za Mis Srbije 2010 sinoć je u „Sava centru“ za najlepšu izabrana Milica Jelić (20) iz Beograda koja će našu zemlju predstavljati na izboru za Mis sveta u Vijetnamu. Za drugu pratilju izabrana je Jelena Milosavljević (20) iz Kragujevca, dok je titulu prve ponela Anja Šaranović (21) iz Vrnjačke banje.

- Još nisam svesna šta se dogodilo. U šoku sam. Svaka devojka je imala svoj kvalitet >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i mogla je da pobedi. Ovo je fantastično iskustvo koje ću pamtiti celog života - rekla je pobednica Milica Jelić nakon što joj je krunu predala sada već bivša misica Jelena Marković.

Publika u „Sava centru" strpljivo je čekala i navijala čak više od tri sata kako bi žiri na čelu sa Miroslavom Lazanskim izabrao najlepšu Srpkinju. U muzičko - umetničkom programu prisutni su imali priliku da vide kako su se 24 finalistkinje provele na pripremama u Tunisu, ali i da uživaju u pesmama Maje Nikolić, Danijela Katića, Indire Radić i Ivana Plavšića"

Ovaj izbor u organizaciji kompanije „Miss Yu" bio je inspirisan feničanskom kraljicom Didonom, pa su lepotice prošetale u elegantnim haljinama i srebrnim kupaćim kostimima u tom stilu. Lentu Mis šarma Cakana i Milan Topalović Toplako, koji su predstavljali žiri bivših „Farmera", uručili su Katarini Petrović.

Ostale titule

Titule- Dobitnice

Mis talenta -Sonja Šovljakov

Mis sporta- Nataša Stanković

Mis retorike- Jelena Pešić

Mis fotogeničnosti- Tijana Rakić

Mis interneta- Ana Milosavljević
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.