Naivna budala: Želeći da impresionira mis bikini, poznati naučnik uhvaćen s dva kilograma kokaina (FOTO)

Izvor: S media, 23.Nov.2012, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naivna budala: Želeći da impresionira mis bikini, poznati naučnik uhvaćen s dva kilograma kokaina (FOTO)

Poznati britanski naučnik i profesor Paul Frampton (68) osuđen je na pet godina zatvora zbog krijumčarenja kokaina. On je to uradio kako bi impresionirao glamuroznu manekenku koja je od njega mlađa više od tri decenije.

Profesor tvrdi da su ga "gangsteri" prevarili jer su s njim počeli online vezu predstavljajući se kao bivša mis bikini sveta Denis Milani. Ustvari, manekenka nije imala pojma o ovim dešavanjima.

Frampton je uhapšen u januaru >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nakon što su carinici na aerodromu u Buenos Ajresu u postavi njegove putničke torbe otkrili više od dva kilograma kokaina.

"Možda je treblao ranije da shvatim da je reč o prevari, ali prevarant je bio vrlo dobar i inteligentan. Proveo sam 11 sedmica misleći da razgovaram sa atraktivnom ženom", izjavio je Frampton istražiteljima.

On je prvo iz SAD, gde živi i radi, otputovao u Boliviju, misleći da će se tamo po prvi put susresti sa lepom Milani. Međutim, sreo se sa sredovečnim čovekom koji mu je predao putnu torbu punu kokaina. Idućeg dana je otputovao za Buenos Aires, odakle je trebalo da odletiti u Brisel. Međutim, Frampton se u zadnji tren predomislio i hteo je da se vrati nazad u SAD kada ga je policija uhapsila.

Za vreme suđenja, tužilaštvo je pročitalo mailove koje je on slao osobi za koju je mislio da je Milani. U njima je, između ostaloga pisalo da ga brinu psi tragači, da pazi na njenu posebnu malu torbu i da prtljag koji nosi u Evropi vrediti milione.

Denise Milani je bila šokirana kada je čula da su je upleli u čitav slučaj, dok Framptonova bivša žena rekla da je ispao "naivna budala".

(Daily mail)

Foto: Paul Frampton, Facebook
Pogledaj vesti o: Miss sveta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.