Miss Universe 2010- Meksikanka Himena Navareta

Izvor: S media, 24.Avg.2010, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miss Universe 2010- Meksikanka Himena Navareta

Mis Meksika Himena Navarete nova je "Miss Universe" 2010, tradicionalnog godišnjeg izbora lepote čije je ovogodišnje finale održano sinoć u "Mandalay Bay" hotelu u Las Vegasu. Prva pratilja je Mis Jamajke Jendi Filips dok je treća najlepša devojka sinoć održanog izbora Mis Australije Džestina Kempbel. Srpska predstavnica Lidija Kocić nije ušla u prvih 15.

Himena Navarete je 22-godišnja Meksikanka iz Guadalahare koja je sinoć na 59. po redu izboru za "Miss Universe" proglašena >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << najlepšom od 88 žena iz celog sveta. Njena će lepota biti nagrađena pozamašnim novčanim iznosom, a na korišćenje će joj biti dat i luksuzni stan u Nju Jorku s pokrivenim troškovima života.

Osim, naravno, dijamantske krune, lepa Himena će garderobu popuniti s dizajnerskim krpicama dovoljnim za godinu dana presvlačenja, nešto kozmetičkih proizvoda te proizvoda za negu kose, nezaobilaznim cipelama i jednogodišnjom školarinom za njujoršku Filmsku akademiju.

Rezultati 59. izbora za Miss Universe 2010.:

Miss Universe: Meksiko, Jimena Navarrete Rosete

Prva pratilja: Jamajka, Yendi Phillipps

Druga pratilja: Australija, Jesinta Campbell

Treća: Ukrajina, Anna Poslavska

Četvrta: Filipini, Maria Venus Raj

Top 15 finalistkinja:

6. Albanija, Angela Martini

7. Irska, Rozanna Purcell

8. Južnoafrička Republika, Nicole Flint

9. Gvatemala, Jessica Scheel

10. Portoriko, Mariana Paola Vicente

11. Rusija, Irina Antonenko

12. Kolumbija, Natalia Navarro Galvis

13. Francuska, Malika Ménard

14. Belgija, Cilou Annys

15. Češka, Jitka Válková Izvor: Index.hr
Pogledaj vesti o: Miss sveta

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meksikanka je Miss Universe

Izvor: NaDlanu.com, 24.Avg.2010

Miss meksika Jimena Navarrete nova je Miss Universe 2010, tradicionalnog godišnjeg izbora lepote čije je ovogodišnje finale održano sinoć u Mandalay Bay hotelu u Las Vegasu. Prva pratilja je Miss Jamajke Yendi Phillips dok je treća najlepša devojka Miss Australije Jestina Campbell. Naša...

Nastavak na NaDlanu.com...

Kruna za seksi Meksikanku

Izvor: Blic, 25.Avg.2010, 01:40

Zanosna Meksikanka Himena Navareta proglašena je za novu mis univerzuma na gala finalu koje je u ponedeljak uveče održano u luksuznom hotelu „Mandalay Bay Resort“ u Las Vegasu. Prva pratilja je mis Jamajke Jendi Filips, dok je titula druge pratilje pripala mis Australije Džesinti Kembel. ..Izbor...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.