Milica Vukliš biografija

Izvor: Poznati.info, 18.Okt.2013, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Vukliš biografija

Milica Vukliš prelepa je dama izabrana za Mis Srbije. Milica je proglašena najlepšom Srpkinjom, a osim tutile za mis osvojila je i titulu za Mis šarma. Zanosna i prelepa Beograđanka ostvarila je svoj san i tako dobila priliku da zastupa Srbiju na poznatom natecanju sa drugim prelepim damama iz celog sveta.

U finalu izbora sudelovale su 22 lepotice od kojih je samo jedna ponela titulu najlepše. Na ovoj poznatoj svečanosti pojavile su se mnoge poznate osobe iz svijeta šoubiznisa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << pa su tako izbor za mis došli da gledaju Danica Maksimović, Ceca Kitić, Vesna Jugović, Boško Jakovljević, Ogi Radivojević i mnogi drugi.

Milica Vukliš rođena je u Beogradu 1993. godine, a nekoliko puta izjavila je kako sanja o tome da jednog dana napravi inženjersko delo koje će trajati večno. Njezini hobiji su ikonopis i kuvanje.

Na pitanje kako je uopšte došla na ideju da se prijavi za mis, izjavila je da joj je to bio san još dok je bila devojčica.

Milica najviše od svega voli da igra odbojku s kojom se bavi od svoje 11 godine. Osim čitanja i ikonopisa Milica voli vreme provoditi šetajući sa drugaricama te plešući sambu. Milica je osoba koja voli inteligentne i šarmantne muškarce.

Milica Vukliš je nekoliko puta rekla kako želi postati ambasadorom Srbije te tako podignuti svest o ekologiji. Priznala je kako bi želela i dalje se baviti manekenstvom.

Autor: Sanja, Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Miss sveta

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.