Lepotice iz BiH mame poglede u Antaliji (FOTO)

Izvor: Blic, 21.Sep.2017, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepotice iz BiH mame poglede u Antaliji (FOTO)

Dvadesetčetiri finalistice izbora Miss BiH za Miss Sveta nastavile su sa svojim pripremama u luksuznom hotelu "Grand Prestige Hotel & Spa" 5* SIDE Antalija, koje su privukle modne skute iz Turske.

Veliki broj devojaka već su dobile poslovne angažmane te mogu raditi odmah nakon izbora u Turskoj. U toku su probe koreografija za scenski nastup, snimanja profesionalnih modnih bookova, koji će im služiti kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "lična karta" u modnom svetu.

Darja Hajdukov i Aida Karamehmedović, finalistice izbora na pripremama su proslavile svoje rođendane, pa su im domaćini tom prilikom čestitali rođendan i priredili iznenađenje.

Devojke koje žele da se bave modelingom, imaju priliku da sarađuju sa agencijom Abc Models Mgmt International, te su istima urađene profesionalne modne fotografije koje su prezentovane mnogobrojnim modnim skautima iz Turske. Lepotice prati i ekipa Fashion TV I Fashion One TV, koji snimaju reportažu.

Inače, izbor Miss BiH za Miss Sveta održava se 1.10. u Kongresnoj dvorani hotela "Terme" Ilidža
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.