Izvor: Luftika.rs, 23.Okt.2023, 20:35

Glumica i misica preminula u 34. godini posle borbe sa teškom bolešću

Alehandra Viljafane preminula je u 34. godini.
Alehandra Viljafane, glumica i pobednica na takmičenju za Mis lepote, preminula je u 34. godini nakon teške borbe sa rakom, prenosi „The Sun„.
Glumica je u maju objavila da počinje sa hemoterapijom i da će morati neko vreme da se povuče iz sveta glume, ali nažalost njena borba sa opakom bolešću tragično je završena 21. oktobra, prenosi Nova.
Alehandra Viljafane, koja je na Instagramu imala preko 220.000 pratilaca, u svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << rodnoj zemlji Kolumbiji igrala je u brojnim telenovelama poput „La Nieta Elegida i „Always a Witch“.
Godine 2014. pobedila je na takmičenju Mis Kolumbije.








View this post on Instagram


















A post shared by Alejandra Villafañe Osorio (@alejavillafane)


Nakon što je otkrila maligne tumore grudima i jajnika, podvrgla se odmah tretmanima koji su u početku bili uspešni, ali je na kraju ipak morala da se vrati u bolnicu.
Nakon smrti glumice, njen partner Raul objavio je niz srceparujućih fotografija svoje devojke uz opis: „Želim da znaš. Zauvek.“
Preminula bivša misica i majka dvoje dece, sumnja se da je plastična operacija izazvala moždani udar

Pogledaj vesti o: Miss sveta

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.