Dženifer je blizu krune

Izvor: Blic, 30.Nov.2009, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer je blizu krune

Mis Portorika Dženifer Kolon najozbiljnija je kandidatkinja za ovogodišnju titulu mis sveta, po svetskim kladionicama na kojima je već nedeljama prvi favorit. Da Dženifer zaista ima veliku šansu da se okiti ovom laskavom titulom na takmičenju koje se i ove godine održava u Johanezburgu dokazuje i titula top model, koju je osvojila pre nekoliko dana i zahvaljujući kojoj se već plasirala među 15 najlepših devojaka.



Ova lepa brineta je studentkinja arhitekture, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njeni hobiji uključuju odbojku, sviranje klavira i slikarstvo, a životni moto joj je: „U životu nije bitno sačuvati se od pada, već kako ćete posle tog pada ustati i nastaviti dalje”. Dženifer je u svom profilu za mis sveta navela da joj je omiljena hrana suši, a omiljeno piće čaj, te otkrila kako se pripremala za takmičenje u Južnoafričkoj Republici 12. decembra.

- Moje pripreme su se sastojale od odlazaka u teretanu, čitanja i brojnih susreta sa modnim dizajnerima Portorika kako bismo pronašli najbolje odevne kombinacije za takmičenje, kao i nega lica i tela - istakla je ova misica koja obožava da se fotografiše i pozira, a na pitanje koja je jedina stvar bez koje ne može da živi, odgovorila je da je to čokolada.

- Što se samog takmičenja tiče, trudiću se da budem ono što jesam, a sebe vidim kao osobu koja u sebi ima puno vere, ljubavi i saosećanja, čemu me je i život naučio - istakla je Dženifer.

Ova dvadesetjednogodišnja devojka nema uzora u životu, ali se divi svojoj majci koja je medicinska sestra i koja je pored napornog posla uvek bila posvećena Dženifer i njenom hendikepiranom bratu. Sebe vidi kao jednu sasvim običnu devojku koja često voli da citira dalaj-lamu i Mahatmu Gandija i trudi se da živi po načelima ovih velikih ljudi.

Kladionica

1. Dženifer Kolon, Portoriko - kvota 2

2. Perla Beltran, Meksiko - kvota 3

3. Kloe Marto, Francuska - kvota 6

4. Tejtum Keševar, Južna Afrika - kvota 8

5. Lea Marvil, Barbados - kvota 9

6. Keri Bejlis, Jamajka - kvota 16

7. Zejnepe Sever, Belgija - kvota 16

8. Ana Hamel, Austrija - kvota 18

9. Kajane Aldorino, Gibraltar - kvota 20

10. Adi Rudnicki, Izrael - kvota 20

Jelena pada na kladionicama

Osim Dženifer Kolon, koja i dalje drži prvo mesto na kladionicama, situacija se značajno promenila za mnoge takmičarke. Najveći uspon ostvarila je mis Francuske Kloe Marto, dok su najveći pad zabeležile naša predstavnica Jelena Marković, koja je sa 25. pozicije pala čak na 47. mesto, kao i mis Bosne i Hercegovine, koja je sa 30. pozicije pala na 49.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.