Vulin: Kao što nije znao časno da vlada tako Đukanović ne zna dostojanstveno da gubi

Izvor: Danas, 01.Sep.2020, 23:49

Vulin: Kao što nije znao časno da vlada tako Đukanović ne zna dostojanstveno da gubi

"Kao što nije znao časno da vlada tako Milo Đukanović ne zna dostojanstveno da gubi. Nije Đukanović pao zbog srpskog nacionalizma, već zbog korupcije i šverca koji je prikrivao crnogorskim nacionalizmom, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Đukanović nije časno vladao, ne zna časno ni da gubi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2020, 06:12

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin ocenio je kao neosnovane napade predsednika Crne Gore Mila Đukanovića na Srbiju posle izbora u toj zemlji, i istakao da on "kao što nije znao časno da vlada, tako ne zna dostojanstveno da gubi"..."Kao što nije znao časno da vlada tako Milo Đukanović ne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vulin: Nije Đukanović izgubio zato što ga je napala Srbija, već zato što je on napao Srbe

Izvor: Danas, 02.Sep.2020

Nije Milo Đukanović pao zbog srpskog nacionalizma, već zbog korupcije i šverca, koji je prikrivao crnogorskim nacionalizmom, izjavio je ministar obrane Srbije Aleksandar Vulin.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.