VESNA PEŠIĆ ODUŠEVILA ČITAVU SRBIJU: Posle njenih reči Milu Đukanoviću neće biti dobro

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 13:47

VESNA PEŠIĆ ODUŠEVILA ČITAVU SRBIJU: Posle njenih reči Milu Đukanoviću neće biti dobro

Vesna Pešić je takođe podsetila da je i predsednik Crne Gore Milo Đukanović, nekada bio Srbin

Crnogorci, sem nekoliko manjina su etnički Srbi, napisala je na svom Tviter nalogu, Vesna Pešić, nekadašnja poslanica Skupštine Srbije i bivša predsednica Građanskog saveza Srbije.

Ona je takođe podsetila da je i predsednik Crne Gore Milo Đukanović, nekada bio Srbin.

Izvinite, vi ne razumete ovo pitanje. Crnogorci (sem nekoliko manjina) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su etnički Srbi, pa šta je bio Njegoš nego Srbin. I Milo Đukanović bio veliki Srbin, pa preuzeo drugu politiku, ne postoje etnički Crngorci. To je politički stav, po državi, a ne po etnicitetu.

— Vesna Pesic (@vestoma_Tomy) July 4, 2020

- Šta je bio Njegoš, nego Srbin. I Milo Đukanović je nekad bio veliki Srbin, pa je preuzeo drugu politiku. Ne postoje etnički Crnogorci. To je politički stav, po državi, ne po eniticitetu - napisala je Pešićeva.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.