Svetozar Marović: Ne bi me iznenadilo da i mene uhapse

Izvor: Blic, 19.Maj.2011, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetozar Marović: Ne bi me iznenadilo da i mene uhapse

PODGORICA - Potpredsednik Demokratske partije socijalista (DPS) Svetozar Marović rekao je danas da ga ne bi iznenadilo da i on bude uhapšen, kao što se to dogodilo njegovom bratu Draganu i gradonačelniku Budve Rajku Kuljači.

"Kao što su uhapsili moga brata, mogu da uhapse i mene", rekao je Marović televiziji "Vijesti" i rekao da na to ne može i ne želi da utiče.

On je ukazao da jedan deo ljudi iz DPS-a "možda misli da nije loše da Svetozar Marović oseti pritisak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neke vrste".

Marović smatra da je predsednik DPS-a Milo Đukanović znao da će njegov brat i drugi čelnici budvanske opštine biti uhapšeni.

"Mislim da je Đukanović znao da će biti preduzete određene radnje, ali ja ne ne očekujem ni od njega, ni od (Ranka) Krivokapića, niti od bilo koga, da se mešaju u rad pravosudnih institucija", rekao je on.

Na pitanje kako je tek sad shvatio da pravna država ne funkcioniše kako treba, kada je to pogodilo njegovu porodicu, Marović je naglasio da "jednim delom prihvata deo odgovornosti".

"Prihvatam deo odgovornosti u tom delu što, možda, nisam imao dovoljno koncentracije, pažnje i vremena da se bavim svim slučajevima, i na taj način jesam, ako smem tako da kažem, grešan. Nema čoveka koji nije grešan", zaključio je on.

Dragan Marović i Rajko Kuljača uhapšeni su 24. decembra 2010. godine u policijskoj akciji "Zavala".

Povezane vesti: Skupština opštine Budva usvojila ostavke Kuljače i Marovića Kuljača i Marović podneli ostavke Optuženi akteri afere "Zavala" Marović počeo da dolazi na sednice DPS Maroviću i Kuljači još dva meseca pritvora

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marović: Ne bi me iznenadilo da me uhapse

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2011

PODGORICA - Potpresjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Svetozar Marović rekao je danas da ga ne bi iznenadilo da i on bude uhapšen, kao što se to desilo njegovom bratu Draganu i gradonačelniku Budve Rajku Kuljači.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Marović naslućuje da će biti uhapšen

Izvor: Danas, 20.Maj.2011, 19:34

Potpredsednik Demokratske partije socijalista Svetozar Marović rekao je da ga ne bi iznenadilo da i on bude uhapšen pošto se to desilo njegovom bratu Draganu i bivšem gradonačelniku Budve Rajku Kuljači. Marović je u intervjuu TV Vijesti kazao da bi deo DPS-a želeo da on doživi „takvu vrstu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.