Šešelj: Zabraniti članovima GO DPS i Đukanoviću ulazak u Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2020, 14:12

Šešelj: Zabraniti članovima GO DPS i Đukanoviću ulazak u Srbiju

Poslanik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj smatra da Srbija treba da uvede mere reciprociteta Crnoj Gori i da zabrani članovima Predsedništva i Glavnog odbora DPS i saradnicima predsednika Crne Gore Mila Đukanovića ulazak u Srbiju.

"Da pokažemo ozbiljnost i da se oni malo zabrinu kada ne mogu da priđu svojim stanovima i biznisu po Srbiji", rekao je Šešelj na konferenciji u Skupštini Srbije.

Kako je rekao, ako je vlast u Crnoj Gori, za koju kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da pokazuje "ustaške odlike", spremna da nastavi sa progonom srpskog naroda, ako se zabranjuje srpski jezik i pismo, ako se Srbi diskriminišu pri zapošaljavanju u javnom sektoru, onda Beograd mora da odgovori recipročno.

Naveo je da bi i u Savetu bezbednosti UN trebalo da se govori o tome, pitajući šta još treba da se desi da Srbija "odlučnije reaguje".
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Reagovanje stranaka na hapšenje vladike Joanikija i sveštenstva

Izvor: RTS, 14.Maj.2020

Hapšenja vladike Joanikija i sveštenstva Srpske pravoslavne crkve izazvao je reakcije političkih stranaka i pojedinaca. . Poslanik SRS Aleksandar Šešelj smatra da Srbija treba da uvede mere reciprociteta Crnoj Gori i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.