Privid mira u nemirnoj Podgorici

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2015, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privid mira u nemirnoj Podgorici

U Crnoj Gori od nedelje uveče vlada mir. Sve se, kako bi rekao David Štrbac, umirilo pa jedva diše od neke silne miline. Mir je ipak prividan jer bi iduća subota mogla biti dan D i za režim Mila Đukanovića ali i za opoziciju koja mu je do tada ostavila rok da se povuče sa vlasti.

Opozicija je već prijavila subotnje okupljanje na Trgu slobode u centru grada i sa nestrpljenjem očekuje šta će biti ukoliko policija zabrani taj skup, a posebno ukoliko se, kako se spekuliše, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << istog dana okupe i pristalice Đukanovića na kontra mitingu.

A da u vladajućim strukturama nema spokojstva može se zaključiti po oglašavanju Đukanovićevih najodanijih kadrova ali i nekih bivših ministara i funkcionera.

Boro Vučinić, bivši šef tajne policije tvrdi da su protesti pred crnogorskim parlamentom bili praktično zamrli, a da ih je onda, navodno, pobudila Rusija, koja na svaki način želi da zadrži svoj uticaj na Balkanu. On je protestante u Podgorici okvalifikovao kao "izvođače radova" za račun Rusije i pozvao NATO, da se oglasi i opomene Rusiju da se ne meša u unutrašnje stvari Crne Gore.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.