Pretio Milu, pokazivao polni organ!

Izvor: Mondo, 28.Sep.2018, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretio Milu, pokazivao polni organ!

Na društvenim mrežama pojavio se snimak muškarca koji uz psovke i vređanje preti predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću i direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću. Muškarac uhapšen u petak popodne.

Foto: MONDO/Gordana Bojanić

Muškarac, koji je stavio "fantomku" preko glave i navodno se i predstavio, zatražio je od predsednika i direktora policije da puste Ranka Radulovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Brajovića i Vukotića. Sva trojica, inače, imaju kriminalni dosije.

Uputio im je niz pretnji, a na kraju snimka objavljenom na društvenim mrežama, ovaj muškarac pokazuje svoj polni organ i upućuje psovke Milu Đukanoviću.

Muškarac, čiji su inicijali V. M, tokom popodneva je uhapšen.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uhapšen muškarac koji je pretio najvišim zvaničnicima Crne Gore

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Sep.2018

Muškarc koji je posredstvom društvenih mreža pretio visokim državnim funkcionerima Crne Gore, predsedniku države, premijeru, specijalnom tužiocu i direktoru Uprave policije uhapšen je danas, potvrđeno je u crnogorskoj policiji...Policija je uhapsila V.M. koji je posredstvom društvenih mreža...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.