Poseta Đukanovića za bolju saradnju

Izvor: B92, 06.Dec.2013, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poseta Đukanovića za bolju saradnju

Podgorica -- Premijer Crne Gore Milo Đukanović i ambasador Srbije u Podgorici Zoran Bingulac ocenili da će poseta premijera Beogradu doprineti unapređenju saradnje.

Sagovornici su, kako je saopšteno iz crnogorske vlade, u susret prvoj zvaničnoj poseti Đukanovića Beogradu razmenili mišljenja o sveukupnim odnosima između Crne Gore i Srbije, kao i o aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u dve države.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Ocenjeno je da će poseta Đukanovića i susreti sa najvišim zvaničnicima Srbije dodatno doprineti unapređenju sveukupne bilateralne i saradnje na regionalnom i međunarodnom planu, kao i intenziviranju ekonomskih veza, posebno u oblasti saobraćajne infrastrukture, turizma i energetike", navodi se u saopštenju.

Đukanović će 9. i 10. decembra boraviti u zvaničnoj poseti Srbiji, prvoj nakon deset godina.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poseta Đukanovića za bolju saradnju

Izvor: Akter, 06.Dec.2013

Premijer Crne Gore Milo Đukanović i ambasador Srbije u Podgorici Zoran Bingulac ocenili da će poseta premijera Beogradu doprineti unapređenju saradnje

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.