Petak, 06.12.2013.

19:15

Poseta Đukanovića za bolju saradnju

Premijer Crne Gore Milo Đukanović i ambasador Srbije u Podgorici Zoran Bingulac ocenili da će poseta premijera Beogradu doprineti unapređenju saradnje.

Izvor: Tanjug

Default images

Sagovornici su, kako je saopšteno iz crnogorske vlade, u susret prvoj zvaničnoj poseti Đukanovića Beogradu razmenili mišljenja o sveukupnim odnosima između Crne Gore i Srbije, kao i o aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u dve države.

"Ocenjeno je da će poseta Đukanovića i susreti sa najvišim zvaničnicima Srbije dodatno doprineti unapređenju sveukupne bilateralne i saradnje na regionalnom i međunarodnom planu, kao i intenziviranju ekonomskih veza, posebno u oblasti saobraćajne infrastrukture, turizma i energetike", navodi se u saopštenju.

Đukanović će 9. i 10. decembra boraviti u zvaničnoj poseti Srbiji, prvoj nakon deset godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

17 h

Podeli: