Pogledajte Milov IZRAZ LICA kada je primetio TROBOJKU na kravati srpskog ambasadora (FOTOGRAFIJE)

Izvor: Večernje novosti, 28.Jan.2020, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte Milov IZRAZ LICA kada je primetio TROBOJKU na kravati srpskog ambasadora (FOTOGRAFIJE)

Vladimir Božović predao akreditive i “diskretnu” poruku crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović primio je danas akreditivna pisma novog ambasadora Srbije Vladimira Božovića. Diplomatski predstavnik naše države u rezidenciju na Cetinju došao je sa jednim zanimljivim modnim detaljem. Pročitajte još: Biltova fatva: Milo je samo izvođač radova, zapadni srbomrsci su osmislili udar na srpsku crkvu Naime, on je nosio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kravatu koja simbolizuje trobojku, koja nije baš po volji crnogorskom režimu, jer je narod oslikava i postavlja od severa pa do juga države prkoseći, pre svega, kontroverznom Zakonu o slobodi veroispovesti koji je direktan udar na srpski narod i SPC. Pročitajte još: Zaštitićemo interese srpskog naroda u CG: Nebojša Stefanović najavio da će Vučić razgovarati sa ĐukanovićemKoliko je Đukanović bio zadovoljan ovim izborom kravate prosudite na osnovu njegovog izraza lica.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biltova fatva: Milo je samo izvođač radova, zapadni srbomrsci su osmislili udar na srpsku crkvu

Izvor: Večernje novosti, 28.Jan.2020

Kako su vezu između američkog generala Kertisa Skaparotija i crnogorskog Zakona o slobodi veroispovesti razotkrili Karl Bilt i njegov Evropski savet za spoljne odnose Sećate li se, a kako možete da ga se ne setite ako iole pažljivo promatrate sve ovo što nam se događa, američkog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.