Podgorica OSVANULA OKIĆENA zbog Mete: Ovako se Milo raduje dolasku ALBANSKOG KOLEGE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2019, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgorica OSVANULA OKIĆENA zbog Mete: Ovako se Milo raduje dolasku ALBANSKOG KOLEGE (VIDEO)

Podgorica je danas osvanula okićena albanskim zastavama!

Grad je ukrašen u čast dolaska albanskog predsednika Iljira Mete koji na poziv crnogorskog predsednika Mila Đukanovića sutra stiže u zvaničnu posetu Crnoj Gori.

Meta će se sastati sa predstavnicima albanskih stranaka u Crnoj Gori i to će mu biti druga poseta Crnoj Gori u poslednjih šest meseci.

- Kad se pogleda Podgorica preplavljena albanskim zastavama stiče se utisak da je plan albanskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << premijera Edija Rame o ukidanju međusobne granice sa Crnom Gorom ostvaren – komentar je portala IN4S.

U novogodišnjoj poruci Rama je rekao da je otvaranje granice sa lažnom državom Kosovom samo početak i da je u planu isti postupak kad su u pitanju Crna Gora odnosno Makedonija i Grčka.

- Verujem da će na proleće granica između Albanije i Kosova biti po kriterijumu Šengenskog sporazuma. U bližoj budućnosti očekujemo po istom principu i modifikovanje granica sa ostalim susedima - rekao je Rama.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Orlovi" za Metu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Jan.2019

Predsednik Albanije u poseti Crnoj Gori DAN uoči sutrašnjeg dolaska predsednika Albanije Ilira Mete, koga će, uz najviše državne počasti, dočekati predsednik Crne Gore Milo Đukanović, Podgorica je okićena albanskim i crnogorskim državnim zastavama. To je izazvalo reakciju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.