Podgorica: Nastavak protesta u subotu

Izvor: Vostok.rs, 22.Feb.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgorica: Nastavak protesta u subotu

Predsjedništvo Demokratskog fronta, na danas održanoj sjednici, analiziralo je situaciju o stvaranju uslova za održavanje prvih fer i slobodnih izbora u Crnoj Gori.

Oni navode da je krah pregovora u Skupštini Crne Gore najbolja potvrda da su protesti jedino preostalo pravo i efikasno sredstvo političke borbe preko kojeg se može doći do stvaranja uslova za fer i poštene izbore i to na način što je neophodno smijeniti vladu Mila Đukanovića i formirati novu, prelaznu vladu bez njega.

„U datoj situaciji, konstatovano je da politika protesta nema alternativu pa je stoga Predsjedništvo odlučilo da u subotu 27.02. 2016. godine organizuje proteste u Podgorici“, navodi se u saopštenju.

Demokratski front poziva svoje pristalice da ih snažno podrže, a ostalim politčkim subjektima i političarima kojima su bliske ideje koje su proklamovane 27. septembra 2015. godine da sami odluče da li će se pridružiti.

Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

NASTAVLJA SE BUNT: Protesti protiv Mila Đukanovića 27. februara

Izvor: Kurir, 23.Feb.2016, 02:07

Neophodno je smeniti vladu Mila Đukanovića i formirati novu, prelaznu vladu bez njega, piše u saopštenju Predsedništva DF...PODGORICA - Opozicioni Demokratski front (DF) organizovaće nove proteste protiv režima Mila Ðukanovića u subotu 27. februara, odlučeno je na Predsedništvu tog političkog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.