Izvor: Blic, 02.Jul.2023, 12:36

"POZIVAM NADLEŽNE DA SVE ISTRAŽE" Oglasio se Milo Đukanović o optužbama da mu svakog meseca donose 300.000 evra od šverca cigareta

Bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je, reagujući na nove optužbe za umešanost u šverc cigareta, da sa indignacijom odbacuje "još jednu u nizu konstrukcija kojima se pokušava izvršiti konačan obračun" sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) i sa njim.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukanović se oglasio nakon objave Skaj poruka, povezuje se s kavačkim klanom

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jul.2023

Bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović reagovao je na objavljenu Skaj prepisku u kojoj se i on pominje, ističući da odbacuje "još jednu u nizu konstrukcija kojima se pokušava izvršiti konačan obračun" sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) i sa njim.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.