Odložena rasprava zbog nedolaska Đukanovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2022, 11:16

Odložena rasprava zbog nedolaska Đukanovića

Zakonodavni odbor crnogorskog parlamenta odložio je za sutra raspravu o predlogu predsednika Mila Đukanovića za skraćenje mandata Skupštine jer Đukanović nije bio u mogućnosti da dođe na sednicu.

Predsednica Odbora Maja Vukićević saopštila je da predsednik zbog obaveza nije mogao da prisustvuje sednici, ali da će biti u mogućnosti da dođe sutra, prenosi RTCG.

Đukanović je 20. septembra uputio predsednici Skupštine Danijeli Đurović predlog za skraćenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mandata parlamenta, istovremeno saopštivši da je odbio predlog stare parlamentarne većine da prihvati Miodraga Lekića za mandatara nove vlade.

On je tada izrazio uverenje da se do nove vlade može doći jedino odlukom građana na izborima.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Crna Gora: Zakonodavni odbor odložio raspravu o skraćenju mandata 27. saziva parlamenta

Izvor: Danas, 29.Sep.2022, 10:19

Zakonodavni odbor Skupštine Crne Gore odložio je raspravu o predlogu crnogorskog predsednika Mila Đukanovića za skraćenje mandata 27. saziva parlamenta, jer predsednik države nije došao na sednicu, prenosi danas Radio-televizija Crne Gore.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.