OGLASILI SE IZ DEMOKRATSKOG FRONTA: Dva predloga za formiranje vlade - nijedan od njih ne ukljućuje Đukanovića i DPS

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2022, 09:37

OGLASILI SE IZ DEMOKRATSKOG FRONTA: Dva predloga za formiranje vlade - nijedan od njih ne ukljućuje Đukanovića i DPS

Nijedan od njih ne uključuje učešće Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Ðukanovića, dodaje Vučurović.

Poslanik Demokratskog fronta (DF) i funkcioner Nove srpske demokratije Jovan Vučurović rekao je da DF nudi dva predloga u vezi sa formiranjem vlade Crne Gore.

- U pitanju su dva predloga za tehničku vladu koja bi organizovala izbore - tehnička vlada od nestranačkih ličnosti, podržana od 41 poslanika plus stranke manjina ili tehnička vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od političara, takođe uz podršku parlamentarne većine - rekao je Vučurović za portal RTCG.

Kako je rekao, u toj vladi ne bi bilo mesta za Demokratsku partiju socijalista.

On je naveo da je normalno da vladu formiraju oni koji su pobedili na izborima i da bi sve što bi bila saradnja sa DPS-om, bila velika izdaja narodne volje od 30. avgusta 2020.godine.

- Ako smo se 30 godina borili, trpeli mnogo toga, onda da zajedno blokadom ključnih saobraćajnica u Crnoj Gori pokažemo da nećemo pristati na formiranje manjinske vlade koju bi podržala Demokratska partija socijalista - istakao je Vučurović.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.