Nije kasno da se Đukanović povuče i zamoli za oprost

Izvor: Vesti-online.com, 09.Apr.2018, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nije kasno da se Đukanović povuče i zamoli za oprost"

Predsednički kandidat najvećeg dela crnogorske opozicije Mladen Bojanić poručio je Milu Đukanoviću da nije kasno da se povuče i građane zamoli za oprost.

- Sadašnjost Crne Gore vapi za tolerancijom različitosti i za jedinstvom opozicije i svih građana, da Crnu Goru oslobodimo nepravdi i svega onoga od čega se stidimo. Pokazali smo da zajedno možemo - kazao je Bojanić na konvenciji u Nikšiću.

Kako prenose crnogorski mediji, Bojanić je izjavio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je kandidaturu za predsednika Crne Gore prihvatio kako bi, kaže, pomogao da se napravi moderna Crna Gora u kojoj će građani imati sva zagarantovana prava i u kojoj će svi biti isti.

Za Đukanovića i njegovu politiku, Bojanić kaže da je prošlost, čega je sam Đukanović i te kako svestan.

- On više ne veruje ni najbližim saradnicima. Nema alternative i zato je opasan jer mu je ovo borba za opstanak. Mnogo puta je uspevao da prevari građane, ali građani mu više ne veruju - zaključio je Bojanić.

Crnogorski predsednički izbori, sedmi od uvođenja višestranačja u Crnoj Gori 1990. godine, a treći od sticanja samostalnosti 2006, održavaju se 15. aprila.

Prijavljeno je sedam predsedničkih kandidata.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Izbori u CG: Đukanović favorit, ali samo u prvom krugu

Izvor: VOA, 09.Apr.2018

Predizborna kampanja za predsjednika Crne Gore ulazi u posljednju sedmicu. Izbori će se održati u nedjelju, a predsjednički kandidati šalju svoje poruke u kojima, smatraju analitičari, ne nude posebne novine.  Milo Đukanović, kandidat vlasti, Mladen Bojanić, kandidat većeg dijela opozicije...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.