NEMA NJEGOVE IZJAVE A DA NE ZAKUKA NA SRBIJU Vulin žestoko odgovorio na napade crnogorskog predsednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 16:48

"NEMA NJEGOVE IZJAVE A DA NE ZAKUKA NA SRBIJU" Vulin žestoko odgovorio na napade crnogorskog predsednika

Ministar policije Aleksandar Vulin odgovorio je na napade predsednika Crne Gore Mila Đukanovića na srpskog predsednika Aleksandra Vučića.

Vulinovu izjavu prenosimo u celosti:

- Da nije optužnica za šverc cigareta i čestih promena nacija i opredeljenja, Đukanovića bismo pamtili po prenemaganju i kuknjavi. Nema njegove izjave da ne zakuka na Srbiju i nema prilike da se ne prenemaže kako ga ruši Srbija, pa srpska crkva, a posebno Aleksandar Vučić. Opsesiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučićem Đukanović bi mogao da leči kada već ne može da je sakrije. - izjavio je ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući na poslednje napade Đukanovića na predsednika Vučića.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Ako je Vučić MONSTRUM, zašto ne skloniš sestru iz jazbine VELESRBLJA" Knežević odbrusio Milu zbog skandalozne izjave

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021

Predsednik DPN i jedan od lidera DF Milan Knežević prokomentarisao je današnje izjave predsednika Crne Gore Mila Đukanovića u kojem napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića...- Milo, ako su Srbija i Vučić takvi monstrumi, što tne skloniš sestru, sestričića i ostale prvofamilijaše iz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.