NAJJAČI MILOV UDAR NA SRBIJU! Nema kraja njegovom bezobrazluku: U ime velikosrpskog nacionalizma...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 20:45

NAJJAČI MILOV UDAR NA SRBIJU! Nema kraja njegovom bezobrazluku: "U ime velikosrpskog nacionalizma..."

Sramne izjave Mila Đukanovića ne prestaju da se ređaju iz dana u dan.

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da danas u Crnoj Gori svedočimo većem intezitetu pritiska, odnosno velikosprske ofanzive.

- Čini mi se da smo na pogrešnom koloseku kad problem definišemo kao crkveni, ovo je državno-politički problem, i obnova ofanzive veliko srpskog nacionalizma. Zahvaljujući velikim geopolitičkim promjenama, neko u velikosrpskom nacionalizmu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomislio da je ovo dobra prilika - rekao je Đukanović, gostujući na TV CG-u.

On je istakao da je SPC sada jedini prekogranički instrument velikosrpskog nacionalizma.

- Ona je pristala na tu ulogu zloupotrebljenog insturmenta u ime velikosrpskog nacionalizma. Nije se posebno taj problem ispoljio na Cetinju, on je istorijski ukorenjen - istakao je Đukanović.

Velikosrpski nacionalizam je, dodaje on, pokušao da prođe sa repertoarom pritisaka i nasilja na Crnu Goru.

- Ne bi prošao da je bio samo pritisak Srbije i SPC. Naš problem je što su se poslužili Vladom Crne Gore. Oni su postavili kompletan repertoar protiv građana Crne Gore i Cetinjana u interesu SPC - naglasio je on.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.